Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fan Mgs Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masa de joaca si tabla activitati pentru copii VTech
249 lei
Brand
Vtech
Cod produs
FM815854
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu My Bilingual Activity Table copilul dumneavoastra manipuleaza obiecte si face multe descoperiri: trei clape mari de pian iluminate pentru a-l introduce pe bebelus in muzica, pentru a descoperi culori si forme, intoarce pagina dubla a cartii, manipuleaza volanul pentru a deplasa ursuletul si pentru a descoperi alfabetul in muzica, activeaza butonul de viteza, suna animalele formand un numar pe tastatura din 10 cifre si raspunde folosind telefonul detasabil. Actioneaza maneta de viteza, apasa butoanele stea si claxon, descoperind noi sunete distractive.
Masa de joaca bilingva 2-in-1 este grozava pentru invatarea timpurie, joaca pe podea, iar tabla de activitati antreneaza simturile : vorbire, vaz, auz, coordonarea si abilitatile motorii fine ale celor mici. Este realizata din diferite materiale, texturi si suprafete, picioarele mesei sunt detasabile, astfel incat tabla de joc sa poata fi folosita si din asezat.
Tabelul de activitati are 6 cantece si 20 de melodii distractive in engleza si franceza , incurajand copilul sa exploreze si sa invete.
Contine cifre, culori, forme, animale, litere si muzica.
Puteti regla volumul, exista, de asemenea si o functie de oprire automata.
Mutati cursorul pentru a accesa un mod 100% bilingv, pentru a descoperi primele cuvinte in limba engleza sau franceza.
Jucaria 2 in 1 este un cadou grozav pentru copiii de la 6 luni.
Functiile muzicale necesita 2 baterii AA, care sunt incluse in kit; bateriile incluse sunt doar in scopuri demonstrative, sunt recomandate baterii noi pentru utilizarea regulata.
Din Gura in Gura