Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fan Mgs Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Camera supraveghere portabila V380 Pro cu panou solar 10W
500 lei
Brand
OEM
Cod produs
FM447350
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Camera de supraveghere portabila V380 Pro cu panou solar de 10W monitorizeaza fiecare detaliu cu rezolutia sa uimitoare, asigurand astfel imagini si videoclipuri calitative si clare, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Ofera o vedere cuprinzatoare a imprejurimilor pentru o securitate sporita si eficienta. Experimenteaza adevarata libertate wireless datorita puterii generate de panoul solar si conectivitatea 4G. Panoul solar inclus de 10W va mentine camera alimentata fara a fi nevoie de reincarcari dese sau cabluri suplimentare, iar functia 4G iti asigura conexiunea chiar si in locatii indepartate.
Bucura-te de un control de neegalat cu o vedere panoramica de 355 de grade. Functia Pan-Tilt-Zoom (PTZ) iti permite sa reglezi de la distanta orientarea camerei, oferindu-ti o acoperire completa si flexibila asupra ariei dorite. Esti in permanenta conectat si datorita sistemului audio bidirectional, cu functia de interfon, care iti permite sa comunici in timp real cu persoanele aflate in fata camerei sau sa descurajezi potentialii intrusi. Functia avansata de detectare a miscarii si a siluetelor umane PIR, te avertizeaza asupra oricarei activitati suspecte, transmitand notificari instantanee prin intermediul aplicatiei intuitive V380 PRO catre telefonul tau, pentru o supraveghere optima.

Compresia video avansata H.265 (HEVC) dubleaza eficienta de codificare, videoclipul economisind aproximativ 50% rata de biti cu aceeasi calitate de codificare si asigurand un spatiu de ocupare redus atunci cand se face inregistrare video.

LED-urile cu infrarosu IR ofera imagini clare si in conditii de luminozitate scazuta. In plus, suporta un card SD de pana la 128GB, care poate stoca inregistrari pentru cateva saptamani.
Camera este prevazuta cu filtru dual ce comuta automat pe modul zi/noapte pentru a vedea clar si in conditii de lumina redusa sau chiar in lipsa acesteia. Distanta iluminatorului IR si al luminii albe este de pana la 30 m. Este un dispozitiv multifunctional care iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a mentine un control total asupra securitatii casei tale, amestecul perfect de tehnologie avansata si securitate fiabila. Permite mai multor utilizatori sa vizualizeze in acelasi timp.

Camera are acumulator inclus de 10000mAh, este portabila, se poate si incarca prin cablul USB inclus si se poate monta oriunde. Functioneaza cu SIM 4G, cu optiune de internet activa si fara cod pin.
Este ideala pentru zonele unde nu aveti curent electric si sursa de internet, este foarte utilizata in arii si activitati precum Ferme, Agricultura, Livezi, Vanatoare, etc. Totodata siguranta casei dumneavoastra este foarte importanta, indiferent de circumstante, acum o puteti avea fara a mai fi nevoie de cabluri, conexiune la internet si curent. Fiind alimentata de energie solara si avand functii avansate de supraveghere, aceasta camera reprezinta o investitie esentiala pentru protectia familiei si a proprietatii dumneavoastra.
Din Gura in Gura