Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fan Mgs Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Stand ergonomic multifunctional laptop, RGB, USB
219 lei
Brand
OEM
Cod produs
FM447473
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Standul ergonomic multifunctional adopta un aspect cu design modern, elegant, minimalist, ergonomic, frumos si durabil, fiind usor de incadrat in orice decor. Montarea se poate face extrem de comod si usor, alegand inaltimea potrivita pentru laptopul, notebookul, monitorul sau computerul tau.
Prin utilizarea acestui suport de ridicare aduci reale beneficii sanatatii tale! Se elibereaza astfel presiunea creata de pozitiile incorecte, exercitata asupra coloanei cervicale si a gatului, evitand aplecarea incorecta, durerile ai oboseala ochilor.
Suportul inaltator asigura conectivitate nelimitata datorita celor 4 porturi USB de mare viteza 3.0 si efecte de iluminare RGB tip gaming, ce pot fi comutate printr-o simpla apasare a butonului dedicat, sporind placerea si relaxarea vizuala.
Acest stand multifunctional se bucura de utilizari multiple, fiind ideal pentru desktop, dar si pentru imprimanta, suport de birou pentru computer, suport pentru laptop sau notebook, suport TV, difuzoare, boxe sau chiar raft de depozitare si organizator de birou. Sertarul de depozitare si suportul pentru telefon incorporate te ajuta sa ai la indemana toate gadget-urile si obiectele de care ai nevoie.
Spatiul generos de sub suport iti permite sa-ti depozitezi tastatura si mouse-ul, reusind astfel sa scapi de un birou dezordonat, pastrand spatiul de lucru organizat si maximizand eficienta muncii.
Baza este realizata din metal de inalta calitate,anti-alunecare, ce ofera stabilitate puternica si poate fi pliata pentru depozitare. Dimensiunile ajustabile fac suportul sa fie usor de adaptat la nevoile tale, datorita lungimii reglabile prin laturile rabatabile si multiplelor posibilitati de utilizare.
Din Gura in Gura