Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fan Mgs Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Camera video smart HD - bec, wifi, 2MP
101 lei
Brand
OEM
Cod produs
FM172798
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Camera de monitorizare cu bec fara fir

Adoptand designul soclului de bec E27, camera video poate fi instalata cu o baza simpla de bec tip E27 (110V-240V), fara a fi nevoie sa gauriti peretele sau orice alta suprafata pentru montare. Foarte potrivita pentru monitorizarea casei, apartamentului, biroului, magazinului, depozitului etc.

Imagine full color de inalta calitate
Rezolutia de 2MP accepta inregistrarea video, astfel camera wireless ofera oricand culori de inalta calitate. Suporta conexiune WiFi si hotspot, fara cablare necesara, poti vizualiza monitorizarea in timp real pe aplicatia mobila, indiferent unde te afli.

Detectia miscarii si alarma inteligenta
Cand camera detecteaza un obiect in miscare, iti trimite imediat un mesaj de alarma catre aplicatia mobila, care te ajuta sa iti monitorizezi in timp real zona supravegheata.

Sunet bidirectional
Suporta convorbiri, astfel poti comunica liber cu familia si poti avea conversatii in familie oricand si oriunde. Obiectivul de inalta calitate cu 4 leduri infrarosu si 4 leduri albe pentru un suport mai bun va permite sa capturati fotografii si videoclipuri clare chiar si pe timp de noapte.

Stocare locala pe card de memorie si stocare in cloud
Accepta card TF de maxim 128 GB (nu este inclus) de stocare. Reda videoclipul oricand, cadru cu cadru.

Compatibilitate smart
Camera poate fi controlata inteligent prin intermediul aplicatiei dedicate, compatibila cu sistemele de operare IOS, Android si PC.

Pachetul contine o camera de supraveghere cu rezolutie 2MP, 1 soclu pentru camera de tip E27, dibluri pentru montarea soclului si manual de instructiuni.
Din Gura in Gura